top of page

דוכן וופל בלגי (כשר, חלבי/פרווה)

דוכן ופל בלגי לאירועים

 

דוכן וופל בלגי לאירועים נגיש וופל בלגי רגיל או על מקל בהכנה מול האורח עם מבחר תוספות. הוופל בלגי שלנו אוורירי ופריך המיוצר מבלילה  סמיכה  שאנו מכינים במקום.

דוכן וופל בלגי חם בתוספת: שוקולד, מייפל, תות, ריבת חלב וקרמל, בוטנים גרוסים, קוקוס רגיל/קלוי, סוכריות צבעוניות, שוקולד, כדור גלידה, תותים, פונדו שוקולד, שוקולד נוטלה, שוקולד השחר, ריבת חלב, שוקולד לבן.

מי לא אוהב וופל בלגי, בדוכן וופל בלגי לאירועים האורחים שלכם יקבלו וופל בלגי, המוכן במקום מול האורח, שיתענג על כל טעימה, בדוכן וופל בלגי שלנו אנו נותנים דגש לאיכות, על כן נקפיד להכין את הוופל בלגי ממש ממול האורח כדי שיקבל וופל בלגי ואיכותי, חם וטרי. מבחר התוספות הגדול מאפשרים לאורח לקחת עוד מנה של וופל בלגי מבלי לחזור על אותו שילוב תוספות.

רוצים להתפרע, ניתן להוסיף קצפת, תותים טריים, בננות, גלידה אמריקאית ושוקולד בלגי חם, נראה את האורחים מפסיקים לאכול :-).

מעוניינים לשדרג את האירוע שלכם עם דוכן וופל בלגי

צוות מֵהמֵה - דוכני מזון לשרותכם, 

להזמנה - לחצו כאן> או חייגו 03-9448080.

רוצים מכונת וופל בלגי להשכרה ולתפעל אותה באופן עצמאי, אפשר ובקלות.

בשביל לקבל דוכן וופל בלגי איכותי, כזה שהאורחים לא יישכחו, צריך וופל בלגי איכותי, תהליך הכנת וופל בלגי הוא ומהיר, הדורש מקצועיות, כמות מינימלית של שמן ומכונות בעלות משטחי חימום בעל טמפרטורה אחידה. לאחר שהוופל בלגי מוכנים זה זמן התוספות, חשוב שיהיה מגוון גדול על מנת לתת מענה לטעמים השונים של האורחים.

 

מה זה דוכן וופל בלגי?

וופל בלגי, וופל בלגי על מקל זה אותו רעיון רק צורת הגשה אחרת. ופל בלגי הוא השם שניתן בצפון אמריקה לוופל העשוי מתערובת קלה יותר, ריבועים גדולים יותר ועמוקים יותר, לעומת הוופל האמריקאי. הוופלים הבלגיים הותפחו במקור על ידי שמרים, אך כיום נהוג להשתמש בסודה לשתייה.

במטבח הבלגי ישנים מתכונים שונים לוופלים, ביניהם ניתן למנות את "ופל בריסל" (בהולנדית: Brusselse wafel) ו"ופל לייז'" (בצרפתית: Gaufre de Liège) (שמקורם בבריסל ובלייז'), אך לאף אחד מהם לא קוראים ופל בלגי.

באמריקה נהוג לאכול את המאפה כארוחת בוקר. לוופל הבלגי נהוג להוסיף (בעיקר בארצות הברית) קצפת, אבקת סוכר, פירות רכים, סירופ שוקולד וחמאה או מרגרינה. ניתן לכסות את הוופל בגלידת וניל ובפירות טריים דוגמת תותים ולהגישו כקינוח.

ההיסטוריה של הוופל בלגי

במקור, הוופל הבלגי הוצג לראשונה בתערוכה העולמית של בריסל (1958), אך הוא זכה לחשיפה גדולה יותר לאמריקאים על ידי בלגי בשם ולטר קליימן ביריד שנערך בשנת 1962 בסיאטל. הוופל הוגש כקינוח עם כדורי גלידה ותותים.

 

הוופל הבלגי צבר פופולריות נוספת לאחר שהוצג ביריד העולמי בניו יורק בשנת 1964 בפארק פלאשינג מדוז. הופל הוצג לרוכשים על ידי מוריס ורמרש מבריסל, בלגיה, ונקרא ופל בל-גם. הופל היה וריאציה של ופל בריסל, וורמרש שהבין שאמריקאים רבים לא מקשרים את בריסל בתור בירת בלגיה החליט לשנות את שם המאכל. הוופל הוגש ביריד עם קצפת ותותים.

מאז ועד היום, עבר הוופל בלגי שינויים ושדרוגים רבים, יצא את תחומי ארוחת הבוקר והפך לקינוח מוכר ואהוב, הידוע כדוכן וופל בלגי לאירועים.

משנת 2003, ממשיך הקייטרינג של מהמה להפתיע עם דוכני מזון לאירועים, לרגש ולהגיש בכל אירוע את השילוב המושלם שבין ניסיון לחדשנות עם מבחר ענק של דוכני מזון כולל שילוב עם דוכן וופל בלגי לאירועים שהכנת האוכל בהם נעשית לעיניי האורחים.

14 שנות ניסיון ומקצועיות שבאים לידי ביטוי בוויזואליות ובמסירות של האוכל המוגש בכל אירוע. האירוע שלכם חשוב לנו לא פחות מאשר הוא חשוב לכם ולכן אנו נתייחס אליו באהבה וברצינות, ניתן תשומת לב לכל הפרטים הקטנים על מנת להפיק לכם אירוע מושלם.

צוות שירות אדיב ומקצועי, שחובר יחד בהרמוניה, עם ניסיון מוכח בדוכני מזון ברמה הגבוהה ביותר, שהקו המנחה אותנו הוא - שלמות. קשה להחליט, מתלבטים, צרו קשר והמפיקים שלנו יסייעו לכם בהחלטה בדרך לאירוע מושלם, תנו מבט בתמונות מהאירועים ובמגוון לקוחותינו.

שלכם לכל אירוע, גם ב- דוכן וופל בלגי לאירועים,

צוות מֵהמֵה - דוכני מזון

​טלפון:  03-9448080

bottom of page