top of page

דוכן גלידת יוגורט / פרוזן יוגורט (כשר, חלבי/פרווה)

דוכן פרוז'ן יוגורט לאירועים

דוכן פרוז'ן יוגורט לאירועים המגיש יוגורט קפוא, טעים ובריא, הגשת גלידה מיוגורט טבעי בעגלת יוגורט לאירועים או בדוכן גלידת יוגורט, גלידת יוגורט בעלת מרקם עדין על בסיס יוגורט דל שומן בתוספות: שוקולד, מייפל, תות, ריבת חלב, קרמל, סוכריות צבעוניות / שוקולד, קוקוס רגיל / קלוי, בוטנים גרוסים ופירות טריים.

גלידת היוגורט המשובחת שלנו כשרה, באירועים בשריים או לטבעוניים ניתן להזמין גם יוגורט פרווה, האורחים שלכם לא יחושו בהבדל!.

ניתן להוסיף לדוכן פרוז'ן יוגורט באירוע שלכם מגוון רחב של תוספות: פירות העונה, סירופים מיוחדים, ליקרים כתוספות, מתאים במיוחד לאירועי חברה ואירועים עסקיים, השילוב עם דוכנים מעוצבים ומותאמים אישית לסגנון האירוע, יוצרים בר פרוזן יוגורט מושלם, בתאבון.

מעוניינים לשדרג את האירוע שלכם עם דוכן פרוזן יוגורט,

צוות מֵהמֵה - דוכני מזון לשרותכם, 

להזמנה - לחצו כאן> או חייגו 03-9448080.

רוצים מכונת פרוז'ן יוגורט להשכרה ולתפעל אותה באופן עצמאי, אפשר ובקלות.

דוכן פרוזן יוגורט או בר יוגורט מפנק ללא ספק ישדרג האירוע שלכם, עמדה צבעונית וייחודית המגיעה עם מגוון רחב של פירות העונה: קיווי, אננס, תמר, גרנולה או כל דבר אחר שמתאים לאורחים שלכם, ביחד עם מבחר סירופים איכותיים ואפילו אלכוהול.

בר יוגורט קפוא או פרוז'ן יוגורט מתאים מאד לאירועים עסקיים בכל היקף, בהתאמה מלאה של דוכן גלידת יוגורט / פרוז'ן יוגורט לאופי האירוע והחברה ובשילובו כחלק אינטגרלי מקונספט ההפקה.

   

בר היוגורט / דוכן יוגורט / דוכן גלידת יוגורט משדרג את האירוע והזיכרון ממנו ילווה את האורחים שלכם הביתה עם טעם מתוק וזיכרון של עוד.

קצת רקע על דוכן יוגורט קפוא / פרוזן יוגורט:

פרוֹזֵן יוֹגוּרט (מאנגלית: Frozen yogurt, "יוגורט קפוא") הוא שמו של מאכל המוגש לרוב כקינוח. מאכל זה מכיל לרוב יוגורט מוקצף ומוגש בטמפרטורה הנמוכה מנקודת הקיפאון, בדומה לגלידה. לרוב ניתנת למזמין אפשרות לבחור בין מרכיבים רבים את אלו שהוא רוצה שיוכנסו למנה. יוגורט קפוא יכול להכיל, בדומה ליוגורט, תרביות חיידקים שהיו פעילות לפני ההקפאה. בניגוד לגלידות השמנת הוא מכיל גם חומרים שעוזרים להקצפה.

הפרוזן יוגורט מיוצר מיוגורט, ממתיק, ג'לטין, סירופ סוכר וחומרי טעם וריח, המוקפאים במכונת גלידה. הפרוזן יוגורט קופא בטמפרטורה נמוכה יותר משל הגלידה, ובהתאם מפשיר באיטיות רבה יותר.

הפרוזן יוגורט נחשב למאכל בריא יותר מהגלידה, בשל התכונות הבריאותיות של היוגורט המיוחסות לו, ובשל העובדה שלרוב מספר הקלוריות בו נמוך משל גלידה.

בשנות ה-80 של המאה העשרים, הגיע הפרוזן יוגורט למדינות רבות ובכלל זה ישראל כיוגורט קפוא העשוי בעיקר מעירוב של פירות שונים ונכנס בסערה לשוק הגלידות. מיד צצו בכל פינה דוכנים אשר מכרו פרוזן יוגורט.

תהליך ההכנה של יוגורט דומה במובנים רבים מאד לתהליך הייצור של גבינה. זהו למעשה תהליך החמצה של חלב לטמפרטורה של 37-45 מעלות צלזיוס עד להגעה של PH בסביבות 4.5. תהליך הפקת היוגורט יכול להתבצע מחלב עזים או כבשים, אך היוגורט הנפוץ ביותר מיוצר מחלב בקר.

ההנחה הרווחת היא שמקור השם יוגורט הוא מהמילה הטורקית  yoğurmak שפירושה ערבוב - מרכיב חשוב  בתהליך הכנת היוגורט. ליוגורט מיוחסות תועלות רבות שחלקן בריאותיות. מספר מחקרים הצביעו על כך כי ליוגורט תכונות המסייעות בהרגשת שובע ועל כן הוא נכלל בתפריטי תזונה רבים. 

משנת 2003, ממשיך הקייטרינג של מהמה להפתיע עם דוכני מזון לאירועים, לרגש ולהגיש בכל אירוע את השילוב המושלם שבין ניסיון לחדשנות עם מבחר ענק של דוכני מזון כולל שילוב עם דוכן גלידת יוגורט / פרוז'ן יוגורט לאירועים שהכנת האוכל בהם נעשית לעיניי האורחים.

14 שנות ניסיון ומקצועיות שבאים לידי ביטוי בוויזואליות ובמסירות של האוכל המוגש בכל אירוע. האירוע שלכם חשוב לנו לא פחות מאשר הוא חשוב לכם ולכן אנו נתייחס אליו באהבה וברצינות, ניתן תשומת לב לכל הפרטים הקטנים על מנת להפיק לכם אירוע מושלם.

צוות שירות אדיב ומקצועי, שחובר יחד בהרמוניה, עם ניסיון מוכח בדוכני מזון ברמה הגבוהה ביותר, שהקו המנחה אותנו הוא - שלמות. קשה להחליט, מתלבטים, צרו קשר והמפיקים שלנו יסייעו לכם בהחלטה בדרך לאירוע מושלם, תנו מבט בתמונות מהאירועים ובמגוון לקוחותינו.

שלכם לכל אירוע, גם ב- דוכן גלידת יוגורט / פרוז'ן יוגורט לאירועים,

צוות מֵהמֵה - דוכני מזון

​טלפון:  03-9448080

bottom of page