top of page
מתכונים למרקים
מתכון למרק עדשים
החלטתם שאתם מכינים מרק, ועוד מרק עדשים, יאללה לעבודה.
לא לדאוג, זה קל ופשוט והתוצאות - כמו של שף!
המרק המוכר על כולם והכי אהוב.
15 דקות עבודה, 3/4 שעת הכנה, בשרי.
המצרכים לכ-8 מנות:
- 2 כוסות עדשים שחורות או ירוקות, שטופות ונקיות
- 2 בצלים, קלופים ושלמים
- 2 כפיות מלח
- 2 קופסאות רסק עגבניות (קטנות)
אופן ההכנה:
שמים את העדשים בסיר ומוסיפים 4 כוסות מים.
מניחים את הבצל במרכז הסיר, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים מתרככות, בערך חצי שעה.
מוסיפים מלח ורסק עגבניות, ומבשלים עוד 2-3 דקות.
הגשה:
מוזגים את מרק העדשים לקערות הגשה עמוקה ובתאבון.
שדרוגים:
אפשר להוסיף קוביות גזר, סלרי או כל ירק אחר.
שלכם לכל אירוע, גם ב- בר מרקים לאירועים
צוות מֵהמֵה - דוכני מזון
טלפון: 03-9448080
bottom of page