top of page

מתכונים למרקים

מתכון למרק עדשים

החלטתם שאתם מכינים מרק, ועוד מרק עדשים, יאללה לעבודה.

לא לדאוג, זה קל ופשוט והתוצאות - כמו של שף!

המרק המוכר על כולם והכי אהוב.

15 דקות עבודה, 3/4 שעת הכנה, בשרי.

המצרכים לכ-8 מנות:

- 2 כוסות עדשים שחורות או ירוקות, שטופות ונקיות

- 2 בצלים, קלופים ושלמים

- 2 כפיות מלח

- 2 קופסאות רסק עגבניות (קטנות)

אופן ההכנה:


שמים את העדשים בסיר ומוסיפים 4 כוסות מים.

מניחים את הבצל במרכז הסיר, ומביאים לרתיחה.


מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים מתרככות, בערך חצי שעה.


מוסיפים מלח ורסק עגבניות, ומבשלים עוד 2-3 דקות.

 

הגשה:

מוזגים את מרק העדשים לקערות הגשה עמוקה ובתאבון.

שדרוגים:

אפשר להוסיף קוביות גזר, סלרי או כל ירק אחר.

 

שלכם לכל אירוע, גם ב- בר מרקים לאירועים

צוות מֵהמֵה - דוכני מזון

​טלפון:  03-9448080

bottom of page