דוכן עוגות ועוגיות (כשר, חלבי/פרווה)
דוכן עוגות ועוגיות לאירועים
בר עוגות לאירועים/ דוכן עוגות ועוגיות, מבחר עוגות ועוגיות איכותיות היישר מהתנור ומוגשים על מגשים דקורטיביים והמון תוספות. מבחר גדול בהתאם לבחירתכם, דוכן עוגות ועוגיות כדוכן עצמאי או כתוספת לדוכן קפה.
מעוניינים לשדרג את האירוע עם דוכן עוגות ועוגיות לאירועים,
צוות מֵהמֵה - דוכני מזון לשרותכם,
להזמנה - לחצו כאן> או חייגו 03-9448080.
כיום בר עוגות ועוגיות לאירועים לאירועים נחשב כאטרקציה מאד מקובלת באירועי חברה ובמסיבות.
משנת 2003, ממשיך הקייטרינג של מהמה להפתיע עם דוכני מזון לאירועים, לרגש ולהגיש בכל אירוע את השילוב המושלם שבין ניסיון לחדשנות עם מבחר ענק של דוכני מזון כולל שילוב עם דוכן עוגות או בר עוגיות לאירועים שהכנת האוכל בהם נעשית לעיניי האורחים.
14 שנות ניסיון ומקצועיות שבאים לידי ביטוי בוויזואליות ובמסירות של האוכל המוגש בכל אירוע. האירוע שלכם חשוב לנו לא פחות מאשר הוא חשוב לכם ולכן אנו נתייחס אליו באהבה וברצינות, ניתן תשומת לב לכל הפרטים הקטנים על מנת להפיק לכם אירוע מושלם.
צוות שירות אדיב ומקצועי, שחובר יחד בהרמוניה, עם ניסיון מוכח בדוכני מזון ברמה הגבוהה ביותר, שהקו המנחה אותנו הוא - שלמות. קשה להחליט, מתלבטים, צרו קשר והמפיקים שלנו יסייעו לכם בהחלטה בדרך לאירוע מושלם, תנו מבט בתמונות מהאירועים ובמגוון לקוחותינו.
שלכם לכל אירוע, גם ב- בר עוגות ועוגיות.
צוות מֵהמֵה - דוכני מזון
טלפון: 03-9448080
אז מה דוכן עוגות ועוגיות?
עוּגה (במלרע) היא מאכל מתוק, לרוב אפוי המוכן בתבנית אישית או גדולה. בעברית הקדומה המונח "עוגה" ציין מאכל המעוצב בצורת עיגול: "עוג" ו"חוג" שניהם פעלים המקושרים לעיגול. בניגוד לעוגה בת ימינו, שהיא לרוב קינוח, בתנ"ך כתוב כי בני ישראל לקחו עמם בצאתם ממצרים "עגת מצות כי לא חמץ" (שמות, י"ב, ל"ט), כלומר מאפה הדומה יותר לפיתה.
בקונדיטוריות כיום עוגות נאפות בתבניות בעלות צורות מגוונות, ויכולות אף להיות מבנה המורכב מכמה צורות. עוגות נתפשות כמתוקות בדרך כלל, וממותקות לרוב בעזרת סוכר או ממתיקים מלאכותיים, אך קיימים גם מאפים מלוחים שלעתים מתקראים עוגה.
לאורך השנים, בר עוגות ועוגיות קיבלו מספר תפקידים טקסיים, מעבר להיותן כיבוד מקובל בארוחות שונות וקינוח אהוב.
עוגת יום הולדת היא חלק מחגיגות ימי הולדת. נהוג להגיש לרוב עוגה בת קומה אחת או שתיים שחלקה העליון משוטח, ועליו מוצבים נרות קטנים וצבעוניים. מספר הנרות על העוגה הוא כגילו החדש של הנחגג באותו יום, ולעתים מוסיפים נר נוסף "לשנה הבאה". חתן יום ההולדת מביע משאלה כמוסה, ואז מכבה את הנרות. על פי המסורת, לחתן יום ההולדת הזכות לפרוסה הראשונה.
במדינות רבות במערב עוגת חתונה היא חלק חשוב בטקס הכלולות. לרוב העוגה בעלת מבנה המונה מספר קומות ויכולה להיות בעלת צורה מפוארת. מקובל כי בקומה העליונה ביותר, שיכולה להיות בגובה פני המבקרים, מציבים פסלונים זעירים של חתן וכלה, לעתים עשויים מרציפן אכיל. אף על פי שעוגת החתונה לרוב ייצגה פריון ושפע לזוג הטרי, כיום תפקידה התרחב לחלק מטקס החתונה, שבו הכלה והחתן בוצעים מול האורחים פרוסה ממנה, ומאכילים זו את זה.
סוגי עוגות בבר עוגות ועוגיות
לאורך מאות בשנים התפתחו העוגות כחלק עיקרי וחשוב במטבחים רבים, בהתאם לחומרים הזמינים, מזג האוויר וטעם מקומי נרכש. עוגות מסוימות זכו ליחס של נכס צאן ברזל במטבחן, כגון עוגת השטרודל האוסטרית, עוגת הדובוש ההונגרית ועוגת הטירמיסו האיטלקית.
כיום קונדיטוריות ברחבי העולם מגישות מגוון של עוגות ללא תלות בתרבות המקומית, וניתן לקנות את מרבית סוגי העוגות בכל מקום כמעט. להלן מספר סוגי עוגות פופולריים במיוחד: