הוראות בטיחות והפעלת פלנצ'ה (פלטה חשמלית).
בטיחות: זכרו - בטיחות קודמת לכל!
להורדת הוראות בטיחות והפעלה לפלנצ'ה - לחץ כאן>>
1. האמור לעיל הינו כללי ביותר, מיומנותך והשכל הישר שלך הכרחיים למניעת תאונות.
2. אסור לתת למי שטרם מלאו לו 18 שנים להפעיל את הפלנצ'ה.
3. יש להרחיק את הפלנצ'ה ממקור מים / רטיבות / חומר דליק / אש.
4. אסור לכסות ו/או לעטוף את הפלנצ'ה וכן אסור להניח עליה דברים.
5. יש להרחיק אנשים ובייחוד ילדים מסביבת הפלטה / הפלנצ'ה.
6. חובה לוודא כי כל חיבורי החשמל לפלנצ'ה תקינים ולא פגומים (חשופים).
7. חובה להניח את הפלנצ'ה על שולחן / משטח ישר ויציב שלא תחליק! - זהירות חם מאד!.
8. בסיום השימוש צריך לזכור כי הפלנצ'ה חמה מאד על כן חובה להמתין שתתקרר לפני ניקוי / שינוע.
9. צריכת חשמל של פלנצ'ה חד פאזית 3,000 וואט, לא לחבר יותר מכשירים לאותו שקע חשמל (ולא לאותו קו חשמל).
10. אסור להשתמש בכבל חשמל / מאריך דק עובי גיד 1.5X3 אלא בכבל 2.5X3 בלבד.
הפעלה:
1. חבר את הפלטה / פלנצ'ה לשקע החשמל.
2. לפלנצ'ה 2 כפתורים: 1- הפעלת החימום, 2- ווסת טמפרטורה.
3. הפעל את כפתור ההפעלה (העברתו למצב ON).
4. סובב את ווסת הטמפרטורה למקסימום 200 מעלות או לטמפ' הרצויה.
5. לאחר מספר שניות הפלטה תתחיל לעבוד ולהתחמם.
6. המתן כרבע שעה עד שהפלטה / פלנצ'ה תרתח.
7. לפני תחילת עבודה, שמן את הפלטה / פלנצ'ה בעזרת בצל חצוי ומעט שמן לפני שתתחיל לבשל.
8. כעט ניתן לצלות על הפלנצ'ה בשר, דגים, עוף, מעורב, ירקות וכד'.
9. הפלנצ'ה רותחת, לא לעבוד עם הידיים ולא לגעת בה בידיים.
הוראות ניקוי:
1. לנקות את הפלנצ'ה משאריות מזון ושומן שנשארו עליה בעזרת שפכטל.
2. וודא הפלנצה כבויה ומנותקת מהחשמל.
3. וודא כי הפלנצ'ה לא חמה.
4. אין לטבול ו/או לנקות את הפלנצ'ה במים זורמים.
5. שפשף את הפלנצ'ה בעדינות עם סקוטש עדין וסבון, נגב באמצעות מטלית לחה.
6. חובה לייבש באמצעות מטלית יבשה.
7. אסור לשפשף את הפלנצ'ה עם צמר פלדה / ברזלית.
בכל בעיה ו/או תקלה בפלנצ'ה (פלטה חשמלית)
התקשרו לצוות התמיכה 24/7 לטל' 03-9448080