הוראות בטיחות והפעלה
לקוח יקר,
ריכזנו עבורך הוראות בטיחות והפעלה לדוכני המזון, מיומנותך והשכל הישר שלך הכרחיים למניעת תאונות, אנא קרא בעיון טרם הפעלת המכונות, בכל מקרה בו לא הצלחת לתפעל ציוד/במקרה תקלה - לא לתקן לבד!
ניתן לעיין ב- דף השאלות והתשובות, במידה ולא מצאת תשובה,,
תוכלו להתקשר למשרד בימים א'-ה בין השעות 09:00-15:00
ובימי ו' וערבי חג בין השעות 09:00-13:00 לטלפון 03-9448080.
במקרה חירום ניתן להתקשר לכונן בימים א'-ה בין השעות 09:00-18:00
ובימי ו' וערבי חג בין השעות 09:00-13:00 לטלפון 054-8190626
מומלץ מאד לאסוף ציוד ולהתאמן בתפעולו לפחות יום לפני האירוע.
בהצלחה,
צוות מֵהמֵה - דוכני מזון
-
הוראות בטיחות והפעלה כלליות לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת מיני גלידה/יוגורט spin cream לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט אייס מקס לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט טיילור tr152 לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט טיילור tr c168 לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט טיילור tr c707 לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט רמיני לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט רומא לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט ג'למטיק לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת גלידה/יוגורט רפי לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת מכונת ברד/אייס קפה לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת מכונת שתייה לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת סנו קון לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת מכונת פופקורן לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת וופל בלגי לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת מפל שוקולד לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת נקניקיות רולר לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת סוכר/שערות סבתא לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת סיר סחלב חם/שוקולטה לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת פלטה חשמלית/פלנצה לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת סיר תירס חם לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת פלטת פנקייק לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת קרפ צרפתי לחץ כאן>
-
הוראות הפעלת תנור פיצה לחץ כאן>