מתכונים למרקים
מתכון למרק בטטה
החלטתם שאתם מכינים מרק, ועוד מרק בטטה, יאללה לעבודה.
לא לדאוג, זה קל ופשוט והתוצאות - כמו של שף!
מרק כתום, עשיר, טעים ובריא.
15 דקות עבודה, 1 שעו הכנה, חלבי/פרווה.
המצרכים לכ-10 מנות:
- 2 גזרים גדולים
- בצל גדול
- 2 ק"ג בטטות - מקולפות
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
-מלח, פלפל לבן טחון
- מעט אגוז מוסקט מגורד
- 50 גרם חמאה / שמן קנולה
אופן ההכנה:
חותכים גס את כל הירקות ומכניסים לסיר מתאים.
מכסים במים ומוסיפים עוד כמה ס"מ.
לאחר שעת בישול, כשהירקות רכים, מוסיפים את השמנת והתבלינים וטוחנים בבלנדר ידני.
מתקנים סמיכות עם מים או צמצום במקרה הצורך.
הגשה:
מוזגים את מרק הבטטה לקערת הגשה עמוקה ובתאבון.
שדרוגים:
ניתן להחליף את המים בציר עוף.
ניתן להוסיף שמנת מתוקה או צמחית ולקשט בעירית קצוצה דק.
שלכם לכל אירוע, גם ב- בר מרקים לאירועים
צוות מֵהמֵה - דוכני מזון
טלפון: 03-9448080